Hirdetés

Mindent letarol majd a PlayStation VR



|

Több mint 100 játék lesz a virtuális valóságra építő headsetre.

Hirdetés

A virtuális valóság nagy szenzáció volt 2015-ben, és a tavalyi év elején mindenki azt hitte, hogy robbanás előtt állunk. Ez csúszott és csúszott, mígnem egyértelművé vált, hogy talán majd 2016-ban számíthatunk valamire. 

Hirdetés

Az idei évben rengeteg VR-headset kerülhet a piacra, a gyártók között kiélezett versenyre lehet számítani. Mi dönt majd, ki lesz sikeres? 

A kategória egyik legnagyobb problémája értelemszerűen a tartalmak mennyiségi hiánya, így elsősorban azok a modellek találhatnak be, amelyekhez nagy kínálatból lehet válogatni. 

Úgy néz ki, hogy a Sony remekül kezdi a VR-es pályafutását. A CES alatt azt mondta a cég, hogy a fejlesztők több mint 100 címen dolgoznak a PlayStation VR-re. 

Miközben az Oculus és az HTC sokkal nagyobb hírverést csapott a saját megoldásának a CES alatt, addig a Sony meglepetést okozhat. 

A hírek szerint a PlayStation VR nagyon sok külsős játékfejlesztő érdeklődését keltette fel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.