Hirdetés

Mobilos StarCraftot mérlegel a Blizzard



|

A virtuális valóságban viszont egyelőre nem hisz az óriás.

Hirdetés

A VentureBeat egy kimerítő interjút tartott a Blizzard társalapító elnökével, az alelnökével és egy társalapító alelnökével (Michael Morhaime, Chris Metzen és Frank Pearce) a jövőbeli fejlesztésekkel, a mobilvilággal és a virtuális valósággal kapcsolatban. 

Hirdetés

Ebből kiderült, hogy az óriás követi a VR-t, azonban úgy gondolja, hogy a saját játékai egyelőre nem sokat profitálnának ebből a világból. A Blizzard termékei inkább a közösségi élményre építenek. 

A Blizzard jelenleg sokkal aktívabban érdeklődik a mobilszektor iránt, és ötleteket fontolgat. A Hearthstone nagy siker Androidon és iOS-en is, és még a mostanitól is fényesebb jövő áll előtte. 

Az interjú alapján bár új mobilos címen nem dolgoznak, a meglévőekből szívesen vinnének át ezt-azt mobilra. Itt viszont feltétel, hogy az app a gyors és alkalomszerű játékokhoz is megfeleljen, mert bár a StarCraftban óriási lehetőséget látnak, szerintük újra fel kell találni, mert 45 percet senki nem ül majd egy játékmenet miatt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.