Hirdetés

Nem tudjuk mikor, de jön a PlayStation VR



|

A Project Morpheus kódnév alatt futó VR-headsetnek végre konkrét neve van.

Hirdetés

A tech szektor és a játékipar egyik következő nagy csodája a virtuális valóság lesz, és persze természetesen az erre építő headsetek. A Sony sem akar kimaradni. 

Hirdetés

Éppen ezért a Sony már régóta dolgozik egy saját headseten, amely Project Morpheus kódnév alatt futott. 

A gyártó úgy döntött, hogy a Japánban tartott SCEJA sajtókonferencia remek alkalom arra, hogy nyilvánosságra hozzák az eszköz valódi nevét, amelyen az forgalomba kerül később. 

A Project Morpheus néven emlegetett headset innentől PlayStation VR néven fut tovább. 

Sajnos egy traileren kívül plusz információ nem érkezett, bár az eseményen ott lévő emberek kipróbálhatták a headsetet. Szeptember végétől Japánban több helyen is bemutatókat tart a Sony. 

Azt még mindig nem lehet tudni, hogy mikor és mennyiért lehet megkaparintani a PlayStation VR-t. Annyi persze valószínű, hogy valamikor 2016-ban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.