Hirdetés

Oculus-képes PC-kkel nyomul az AMD



|

Nem mindegy, hogy milyen PC-t teszünk egy Oculus Rift alá.

Hirdetés

Az AMD a jövőben együttműködik az Oculus és a Dell csapatával olyan formában, hogy Oculus-képes PC-ket szerelnek fel AMD Radeon GPU-kkal, 999 dollártól fölfelé. 

Hirdetés

Ezek az erős PC-k arra lettek kitalálva, hogy lenyűgöző gamer teljesítményt és VR-élményt garantáljanak a vásárlóknak. Ebben az AMD a LiquidVR és a GCN architektúrával segít. 

Az AMD LiquidVR technológiája nem csak a teljesítményt hivatott az igazán kényelmes szintre emelni, hanem biztosítja a plug-and-play alapú működését is a VR-headseteknek. 

Mondani sem kell, hogy az AMD Dell-lel való együttműködése azt is jelenti, hogy az Alienware gépekbe szintén AMD videokártyák kerülnek. 

Az Alienware régi nagy kedvence a gamereknek, hiszen a múltban mindig csúcsteljesítményt nyújtottak a márka gépei, illetve sokszor újítottak. A Dell a gamer márkájával most a virtuális valóság világában szeretne az elsők és a meghatározó szereplők között lenni. Az Oculus és az AMD segítségével jó úton haladnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.