Hirdetés

Szagold meg a virtuális valóságot



|

Egy japán cég illatpatronokkal dobná fel a VR-headsetek használatát.

Hirdetés

Japánban mindig elő tudnak állni valami szokatlan újítással. A VAQSO VR például egy olyan külső eszköz, ami új szintre emelné a virtuális valóságot. 

Hirdetés

Az eszköz gyakorlatilag bármelyik VR-headsetre rögzíthető - az Oculus Rift mellett a PlayStation VR és az HTC Vive modellekkel is kompatibilis. 

Nagyjából akkora, mint egy szelet csokoládé, a különlegessége pedig, hogy a cserélhető patronjainak hála illatokat bocsát ki, miközben a viselője a virtuális valóságban barangol. 

Egyszerre 5 illatpatron fér bele - van, ami a puskaport idézi az FPS-ekhez, de a természet illatát is igyekeznek odavarázsolni a kültéri és fantasy játékokba. 

A fejlesztők remélik, hogy a jövőben tudják majd szabályozni az illat erősségét annak megfelelően, hogy a viselő milyen távol van egy-egy objektumtól - így még élethűbb lenne az élmény. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.