Hirdetés

Szűkebb körű publikus béta érkezett a VRMarkból



|

A 3DMark fizetős verziójával rendelkezők érhetik el a tesztprogramot.

Hirdetés

Kisebb karácsonyi meglepetéssel rukkolt elő a következő 3DMark szoftveren jó ideje gőzerővel dolgozó FutureMark. A 3DMark Holiday Beta keretében a videokártyák tesztelésére kitalált szoftver fizetős verziójával rendelkezők kipróbálhatják a jövőre debütáló VRMark mérőprogramot, amely sejthetően a számítógépek VR-ra való megfelelőségét hivatott számosítani.

Hirdetés


Jelenleg négy klasszikus jelenet található a VRMark tarsolyában, a támogatott VR-headsetek meglepően széles köre itt tekinthető meg. Pontszámokat egyelőre nem generál a benchmark, pusztán szórakoztatási és tesztelési célból adta közre a Futuremark.


A klasszikus 3DMark terén nem tartogat sok újdonságot a Holiday Beta, valójában csak a megújult kezelőfelülettel ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A vállalat szerint a jövő év elején érkező 3DMark 2016 tesztjei akár egyenként is telepíthetőek és frissíthetőek lesznek, így nem kell a kelleténél jóval több gigabájtnyi adatot letölteniük a benchmarkoló felhasználóknak.


(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.