Hirdetés

Több mint 140 000 Vive VR-headset talált gazdára



|

Az első 10 percben 15 000 VR-headsetet foglaltak le a vásárlók még márciusban.

Hirdetés

Az HTC még március 1-én kezdte el fogadni a rendeléseket a Vive VR-headsetre, amelyre 10 perc alatt 15 000 előrendelés érkezett. 

Hirdetés

Végül április 5-én került a piacra, és azóta több mint 140 000 darab fogyott el belőle. Mindezt Chialin Chang mondta el, aki az HTC okostelefonokért is felelős üzletágának az elnöke. A számadatot először még egy október 25-i, befektetőknek szóló beszélgetésen árulta el - ez került most nyilvánosságra. 

Chang szerint minden egyes eladott modell profitot jelentett a cégnek. Annyit még hozzátett, hogy több mint 140 000 darabot adtak el, de azt nem mondta meg, hogy mennyivel - a fejlesztők így nem tudhatják biztosra, mennyire éri meg a platformba fektetni. 

A Vive ára 800 dollár. Januárban az HTC társalapítója és ügyvezetője, Cher Wang azt mondta, hogy a cég az okostelefonok helyett a jövőben a virtuális valóságra koncentrálna. Az HTC 10 bár remek készülék, ez sem hozta meg a sikert és a stabilitást a vállalatnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.