Hirdetés

Virtuális smink a Skype-beszélgetésekhez



|

Egy új AR-app nagy segítség lehet bárkinek, aki a Skype-hívások során szeretné feldobni a sminkjét, vagy eltüntetni a karikákat a szemei alól.

Hirdetés

A VR mellett az AR is sok lehetőséget rejt magában, és úgy tűnik, hogy a jövőben a nők a kiterjesztett valóságnak hála virtuális sminket is viselhetnek. Egy japán cég legalábbis ezen dolgozik. 

Hirdetés

A TeleBeauty nevű appot a Shiseido, a Microsoft Japan és a Skype együtt fejlesztik, a céljuk pedig az, hogy elvigyék a virtuális sminket a telekommunikáció világába, és segítsenek azoknak a nőknek, akik otthonról dolgoznak. 

Az üzletasszonyok számára a konferenciahívások és a videohívások során lesz nagyon hasznos mindez, elvégre nem kell majd minden beszélgetés előtt időt tölteniük a sminkjükkel. 

Az app követi a felhasználó arcát beszéd és mozgás közben is, ráadásul több stílusban is fel tudja turbózni a sminket. Az effekt egészen addig működik, amíg a felhasználó nem tesz túl intenzív mozdulatokat. 

A TeleBeauty férfiak számára is használható, ugyanis képes kiemelni az embereket a sötét szobák hátteréből, valamint eltávolítja a karikákat a szemek alól. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.