Hirdetés

Virtuális valóság a PC Worldben



|

Megjelent júniusi magazinunk, amelyben bemutatjuk a legfontosabb VR-eszközöket, technológiákat és hazai fejlesztéseket. A lap mellé az Ashampoo képernyőlopóját és a legújabb különszámunkat is ajándékba adjuk.

Hirdetés

2016 a virtuális valóság éve lehet - állítják sokan, ami ugyan kissé túlzásnak tűnhet, ám azt bizton állíthatjuk, hogy idén a VR berobban majd a köztudatba. Az új technológia telesen átformálhatja az életünket, beköszönhet a vizuális informatika kora, ahol eleinte nem fogunk hinni a szemünknek, ugyanis a saját világunk válhat a megjelenítővé, illetve bármikor elmerülhetünk (vagy elmenekülhetünk) a saját álomvilágunkba. Hiába a rengeteg cikk a legújabb technológiákról, sokan mégis keverik az ezzel kapcsolatos fogalmakat. Friss lapszámunkban éppen ezért rendet teszünk a fejekben, bemutatva a VR, az AR és a mixelt megoldásokat, a legújabb eszközöket, a legjobb virtuális valóság applikációkat és hazai fejlesztéseket. Sőt, a magazinon belül egy exkluzív HTC Vive tesztet is elhelyeztünk, valamint az is megmutatjuk, hogy miként építhetsz VR-ready konfigurációkat.





Intel legyen, vagy AMD? Júniusi lapszámunkból ez is kiderül, hiszen megnéztük, hogy miként áll a két chipóriás csatája, milyen új elgondolásokkal és processzorokkal próbálják elnyerni a felhasználók kegyeit. Olyan párharc ez, ahol nem érdemes előre győztest hirdetni, mindkét oldalnak megvannak a maga erősségei és gyengeségei. Friss magazinunkban emellett a fotózás híveinek is több mint 10 oldalnyi tartalommal készültünk, amelyen belül egyrészt összehasonlítottuk napjaink csúcstelefonjainak fotós képességeit, kipróbáltuk a legjobb középkategóriás MILC gépeket, valamint a legfontosabb fényképezéssel kapcsolatos tudnivalókat is egy helyre gyűjtöttük.



A júniusi PC Worldből ezen felül kiderül, hogy jelenleg melyik a legbiztonságosabb online tárhely, hogy miként lehet programozói tudás nélkül applikációt építeni, és mi a legalkalmasabb eszköz ehhez. Tippjeinkben pedig lépésről-lépésre bemutatjuk, hogyan lehet a routert szülői felügyelet eszközként használni, illetve hogyan lehet Windows 10-re frissíteni az ingyenes periódus végéhez közeledve.





A lap mellé ezúttal is ajándékba adjuk a legjobb vírusvédelmi szoftvereket, az Ashampoo Snap 2017 képernyőmentő programot, valamint a legújabb, több mint 80 oldalas Gépépítők kalauza II. különszámunkat.

További témáink részletesen:



Vegyél tavalyit!

Rendkívül jó vételeket találhatunk az előző évek csúcsmobiljainak piacán. Átfésültük a kínálatot.

Építs applikációt!

Te is lehetsz mobilfejlesztő. Felkutattuk a legjobb applikációépítő szolgáltatásokat, amelyekkel egy hétvége alatt elkészítheted első programodat.

Szerződéses csapdák

"Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket." Klikk. Tényleg? És mit jelent ez egyáltalán? Utánanéztünk.

Intel vs. AMD

Sokak szerint már évekkel ezelőtt véget ért a harc, de érdemes megnézni, hol tart ma a két chipóriás. Ha hátra lépünk egyet, máris nem olyan egyértelmű az állás.

Címlap, illusztráció: Molnár Márti

Írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashatsz. A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a DVD-s változatnál érhetőek el). Ha belelapoznál a lapba, akkor azt is megteheted, ha ellátogatsz a galériánkba.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.