Hirdetés

Virtuális valósághoz készül az MSI gamer hátizsák-PC-je



|

Érdekes gépen dolgozik az MSI - a VR-headsetekhez való PC a Computexen lesz látható.

Hirdetés

Láttunk már hasonló próbálkozásról ízelítőt - például a ZOTAC-tól -, ennek ellenére még mindig sokkolóan hat egy ilyen PC. Nem elég, hogy hordozható gamer gép, ami akkumulátorról működik, de egyenesen VR-headsetekhez találták ki. 

Hirdetés

Az MSI újdonságát hátizsák módjára lehet felvenni, és persze sétálni vele bárhol, akár a szabadban is. Neve egyelőre nincs a gyártó gamer hátizsákjának. 

A PC mindenesetre remek teljesítményre lesz képes, ugyanis asztali Intel Core i7 processzor és NVIDIA GeForce GTX 980-as grafikus vezérlés lesz benne. 

A VR-headsetet a legminimálisabb kábelezéssel lehet hozzá csatlakoztatni, így teljes mértékben kiiktatja egy fix asztali gép minden hátrányát, ami a virtuális valósággal kapcsolatos. 

Az MSI azt ígéri, hogy a 2016-os Computex kiállításon további információkat is elárul az újdonságról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.