Hirdetés

VR-filmmel újított az Oculus



|

Az Oculus azt reméli, hogy Hollywood is rákap a virtuális valóságra.

Hirdetés

Az Oculus egy új kisfilmmel örvendeztette meg a kiválasztott vendégeit, akik egy Oculus Rift headseten, 360 fokban nézhették meg a Henry című 10 perces rajzfilmet. 

Hirdetés

Ez volt az Oculus Story Studio második olyan filmje, amelyet virtuális valóságon keresztül lehetett élvezni. A Facebook által felvásárolt cégről sokan azt hitték, hogy ezzel a filmipart is szeretnék meghódítani új típusú riválisként. 

A céljuk azonban fordított. Valójában azért készítették a kisfilmeket, hogy az emberek tanulhassanak belőlük, és még jobb tartalmakat készíthessenek VR-környezetben. 

 

 

Nem titkoltan azt is el akarják érni, hogy Hollywood a platformra költözzön. Az effajta munkákkal inspirálni akarják a filmstúdiókat, illetve megmutatni a VR-ben rejlő lehetőségeket: ennek köszönhetően pedig lehet, hogy nem csak promóciós anyagok készülnek rá a jövőben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.