Hirdetés

VR-kész laptoppal újított az MSI



|

A világ első mobil munkaállomása, ami NVIDIA VR Ready plecsnit kapott.

Hirdetés

Az MSI elérhetővé tette a WT72-es laptopját, ami valójában egy mobil munkaállomás, az NVIDIA legújabb mobilos GPU-jával, a Quadro M5500-zal. 

Hirdetés

A WT72 nagy különlegessége, hogy a világon elsőként kapta meg a maga kategóriájában az NVIDIA VR Ready plecsnijét. 

A maximális teljesítmény érdekében a GPU-t az Intel hatodikgenerációs Core i7 és Xeon processzorai egészítik ki, akár 64 GB DDR4-es memóriával. A Quadro M5500 az elődökhöz képest 35 százalékkal magasabb teljesítményt is tud nyújtani. 

A többek között VRWorks-képes munkaállomás Autodesk VRED minősítést is szerzett, ráadásul kompatibilis a VR rendszerekkel, mint az Oculus Rift vagy az HTC Vive. 

Az extrák sorát erősítik a Dynaudio hangszórók, a SteelSeries billentyűzet háttérvilágítással, a Thunderbolt 3 és az USB 3.1. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.