Hirdetés

VR: már lehet müzlit enni egy halott egyiptomi királynővel



|

A Kellogg's kísérlete visszaviszi az időben a felhasználókat, de a virtuális valóságban.

Hirdetés

A virtuális valóságról rég tudjuk, hogy rengeteg lehetőséget rejt magában, és azt is, hogy szokatlan elképzelések kivitelezésére is alkalmas. 

Hirdetés

Talán kicsit szokatlan dolognak nevezhetjük a müzlievést egy 3000 éves egyiptomi királynővel, Kleopátrával. Bár a kettő között kicsit nehéz közvetlen kapcsolatot találni, a Kellogg's úgy gondolta, jó ötlet egy ilyen kísérlet keretében visszavinni az időben a briteket. 

Az időutazáshoz az Oculus Rift headsetet lehet használni, a reggelihez Kleopátrával pedig van asztal, tál, tej és őr is. 

A valósabb élményt segíti, hogy a kísérlet alatt a résztvevők egy valódi tál müzlit is kapnak, a kanálhoz pedig a Razer Hydra kontrollere lesz csatlakoztatva annak érdekében, hogy a valódi és a virtuális környezetet összekössék. 

Az ötlet egyébként azért aktuális, mert a gyártó az Ancient Legends gabonapelyhet akarja reklámozni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.