Hirdetés

VR-stúdiót nyit New Yorkban a Samsung



|

A Gear VR-hez szeretne minél több tartalmat gyártani a vállalat.

Hirdetés

A virtuális valóság legnagyobb problémája még mindig az, hogy nincs elég tartalom a különböző eszközökre. A siker egyik kulcsa az elérhető tartalmak mennyisége lesz, és talán ezért is nyílnak mostanában VR-kutatóközpontok (Facebook), valamint működnek együtt cégek egyetemekkel a fejlesztésben (Crytek). 

Hirdetés

Természetesen a Samsung sem akar lemaradni, éppen ezért belehúzna a tartalomgyártásba a Gear VR headsethez. 

A Sundance Filmfesztivál vendégei értesültek elsőként a Samsungtól, hogy a cég egy stúdiót nyit New Yorkban, amelynek a feladata VR-élmények megalkotása lesz. 

Azt sajnos nem tudni, hogy pontosan milyen tartalmakat szeretnének gyártani, de az kiderült, hogy az új stúdiónak egy meglévő Samsung-iroda ad otthont. Emiatt filmtrilógiákra még vélhetően nem lehet számítani. 

Egyes vélemények szerint a 2017-es fesztiválon már a figyelem középpontjában is lehet a virtuális valóság. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.