Hirdetés

Zotac Mobile VR: gamer PC a hátizsákban



|

A Zotac megoldásának hála menet közben is használhatóak a legjobb VR-headsetek.

Hirdetés

A legjobb VR-rendszerekhez egy nagyon erős PC-re is szükség van, ezért valljuk be, sem az HTC Vive, sem az Oculus Rift nem számít hordozhatónak, főleg nem annyira, mint a mobilkészülékeket hasznosító headsetek. 

Hirdetés

A Zotac igyekszik megoldani ezt a problémát, és lehetővé tenni, hogy a prémium VR-headsetek akár menet közben is működjenek. Terveztek egy apró gamer PC-t, ami elfér egy hátizsákban. 

Sajnos egyelőre nincs túl sok információ a Zotac Mobile VR nevű gépről, ugyanakkor videós bemutató már van. Egy sajtóanyag szerint a gamer PC a Magnus EN980-hoz hasonlít. 

Annyi biztos, hogy a Skylake processzort NVIDIA GeForce GTX 980-as videokártya egészíti ki, illetve folyadékhűtéses rendszer. Sajnos az akkuval kapcsolatban nem derült ki semmi. 

Egyelőre azt sem tudni, hogy az újdonság elérhető lesz-e kereskedelmi forgalomban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.