Hirdetés

Wi-Fi-s fotókeret, Facebookkal



|

A HP DreamScreen 100 digitális képkeret 2 gigabájt beépített tárhellyel, és többfajta szolgáltatással rendelkezik.

Hirdetés

 

A digitális képkeretek egyre csak fejlődnek, úgy tűnik, már nem elég, ha csak az eredeti célt tudják teljesíteni - elég, ha a szkennerrel egybeépített modellre gondolunk. A HP DreamScreen 100-as sem egy hagyományos fotókeret.

 

A 2 gigabájt beépített tárolóhellyel rendelkező képkeret vezetékes és anélküli módban is képes fotókat szerezni, tehát Etherneten vagy 802.11b/g szabványon keresztül is rátölthetjük a képeinket. Az eszköz 10 000 internetes rádióadót képes fogni.

 

hp-dreamscreenpr-07.jpg

 

Az elegáns, tetszetős külsejű DreamScreen 100 olyan további beépített szolgáltatásokkal bír, mint a Facebook, a Snapfish, egy teljesértékű zenelejátszó, a Pandora, vagy az időjárás-állomás. A képkeretbe egy beépített hangszóró is került, de a hangkimenetet hasznosítva más hangkeltő eszközt is hozzákapcsolhatunk.

 

A fotókeret egyébként 10 hüvelykes panellel rendelkezik, ára pedig 249 dollár (45 000 forint). A Hewlett Packard kínál egy nagyobb változatot, a DreamScreen 130-at is. Ez utóbbi 13,3 hüvelykes, és 299 dollárba (55 000 forint) kerül. 

 

hp-dreamscreenpr-05.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.