Hirdetés

WoW-os kiegészítők hazánkban!



|

A SteelSeries különleges WoW-os kiegészítői megérkeztek hazánkba.

Hirdetés

A limitált szériás WotLK  Zboard igen különleges. A programozható és média gombok, mára már szokványosnak mondható alkatrészek. Ugyanakkor a SteelSeries-nek sikerült újítania. A numerikus és irány gombok, egy panelt képeznek. Ez könnyedén lecsatolható és helyettesíthető. Helyére tehetjük be a Wrath of the Lich King™-re tervezett „keypadot”. Ezen olyan gombok találhatóak, melyek makrózhatóak és elrendezésük a játékra lett optimalizálva. A kiegészítő keyset nem csak a WotLK-hoz használható, hanem bármelyik WoW verzióhoz is.

 

bill.png

 

A gyári 2-4 egyidejű gomblenyomás helyett a Zboard 7-et tud kezelni, ami jól jöhet MMO-zás közben. A kitűnő ötletet a mérnökök egy profi driverrel egészítették ki. A „Z” engine szoftver segítségével az egész klaviatúrát személyre szabhatjuk, és a makrókat ennek segítségével hozhatjuk létre. Hasznos kiegészítőként 2 USB port is helyet kapott. A Zboard mellé tartozik egy, hagyományos keyset is, a mindennapos használathoz. Ezt könnyedén betehetjük a Wrath of the Lich King™-re tervezett darab helyére.

 

A többi kiegészítőről a hír folytatásában olvashat!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.