Hirdetés

WoW-os játékegér a SteelSeries-től



|

15 programozható gombbal érkezik a hivatalos WoW-egér.

Hirdetés

 

Az Ideazon-t magába olvasztó SteelSeries prémiumkategóriás perifériáiról híresült el. A gyártó legutóbbi játékeszköze a hivatalos World of Warcraft MMO Gaming Mouse.

 

A hivatalos WoW-egér 15 programozható gombbal érkezik, és egy játékon belüli konfigurációs alkalmazással, amely grafikusan képes hozzárendelni a gombokat az adott választáshoz.  

 

Több profilt is előre be lehet állítani az egérhez, amelynek LED-es megvilágítását 16 millió szín közül választhatja ki tulajdonosa.

 

A lézeres egér a WoW: Wrath of the Lich King megjelenésének napján, november 13-án kerül a piacra, a tervek szerint 100 dollár alatti áron (~ 20 000 forint alatt).

 

steelseries-wow-mouse.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.