Hirdetés

Június 9-én kezdődhet a WWDC



|

Április 23-án várhatóan kiderül, mikor lesz az idei WWDC megtartva.

Hirdetés

Bár sok újdonságot ezzel nem árul el senki, a napokban megjelentek az első pletykák, amelyek az Apple 2014-es fejlesztői konferenciájához kapcsolódnak. Az almás cég az elmúlt évek szokásai alapján hamarosan bejelenti a WWDC pontos időpontját, amit persze megint nagyjából sejteni lehet. 

Hirdetés

Az elmúlt 11 évben 10 alkalommal június elején rendezte meg az Apple a WWDC-t, az utóbbi két évben a pontos időpont bejelentését pedig április negyedik szerdáján ejtették meg. Ezekre alapozva elmondható, hogy várhatóan április 23-án tudjuk meg az Apple-től, hogy az ötnapos WWDC konferencia kezdési időpontja június 9. lesz. 

Aki a helyszínen szeretné majd nézni az előadást, annak nagyon kell sietni. Tavaly 5000 darab, egyenként 1599 dolláros jegy állt az érdeklődők rendelkezésére, de mind teljesen elfogyott csupán két perc alatt. Az idei WWDC-n valószínűleg látunk majd egy rövid demót az iOS 8-ról, az OS X Mavericks utódjáról, illetve egy-két új MacBookot. Az őszre várt iPhone 6 és az iWatch gyakorlatilag kizárt, hogy a WWDC témája lenne. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.