Hirdetés

Szeptemberben jöhet az iPhone 5



|

A szokásosnál tovább nyúlhat az aktuális változat, és a 3GS életciklusa.

Hirdetés

Meglepően kevés pletyka látott napvilágot eddig az Apple következő generációs mobiljáról, noha a jelenlegi változatot múlt júniusban mutatta be a vállalat. A cég az első generációs kivételével mindegyik modellt júniusban jelentette be, így ésszerű volt a feltételezés, hogy a következő úgy két hónap múlva lesz hivatalos.

 

Apple iPhone 4
Apple iPhone 4


Ennek ellentmond, hogy a cég az éves WWDC-t fogja a szokásos időpontban megtartani, a már bejelentett fejlesztői rendezvényen azonban a Mac OS X, és az iOS 5 fog terítékre kerülni. Így jelenleg tisztázatlan, hogy mikor debütálhat az új telefon, a leghihetőbb megerősítetlen értesülésnek a szeptember tűnik.


Természetesen a már megszokott ütemterv felborulásának oka sem ismert, azonban jó tippnek tűnik a Verizonhoz februárban megérkezett CDMA-s változat: egyrészt kellemetlen helyzetbe kerülhetne a szolgáltató az új modell túl gyors piacra dobása miatt, másrészt legalább több idejük van az Apple mérnökeinek a frissített modell csiszolására. A legújabb híresztelések szerint egyébként az iPhone 5 kapható lesz majd 32 GB-nál nagyobb kapacitású háttértárral, 5 helyett 8 megapixeles kamera kerül hátlapjára, és NFC-lapka is lesz benne.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.