Hirdetés

WWDC afterpartyt tart a Microsoft



|

Valójában az iOS-es fejlesztőket akarják támogatni.

Hirdetés

Egyre közeledik a WWDC, az Apple éves fejlesztői konferenciája, amelyet San Franciscóban rendeznek meg. 

Hirdetés

A Microsoft szeretne egy részt a riválisának jutó figyelemből, ezért úgy döntött, hogy tart egy WWDC afterpartyt, ami ráadásul az esemény első napja után rögtön el is kezdődik. Ahhoz, hogy valaki erre bejusson, nem kell, hogy a WWDC-n részt vegyen. 

Érdekes módon nem az Apple piszkálásáról szól a rendezvény. Valójában a Microsoft és a Xamarin az iOS-es fejlesztőket szeretnék segíteni. 

A redmondiak még februárban vásárolták meg a Xamarint, ami a fejlesztőknek segít keresztplatformos appokat építeni. Ennek az eszközeit szeretnék szétteríteni a piacon. A Test Cloud például egy szoftvert több mint ezer készüléken tud egyszerűen tesztelni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.