100 ezer rádióállomás a mobilunkon



|

Podcasteket is hallgathatunk a TuneIn Radio alkalmazással.

Időnként előfordul, hogy szimplán nem tudjuk, milyen zenét hallgassunk. A zenestreamelő alkalmazások elérhetővé válásával ez a probléma nagyrészt megoldódott, azonban ha teljesen tanácstalanok lennénk, akkor érdemes telepíteni a mobilunkra vagy táblagépünkre a TuneIn Radio alkalmazást. A reklámokkal támogatott ingyenes szoftverrel pár pillanat alatt a fél világ rádióadásai a rendelkezésünkre állnak, olyan 100 ezer adót tudunk vele hallgatni az interneten keresztül.


Természetesen a mobilos kliens képes együttműködni a webes TuneIn Radio szolgáltatással, így a mobilon vagy weben követett, követésre jelölt adók mindig szinkronban maradnak az eszközök közt. Ehhez a funkcionalitáshoz regisztrálni kell a szolgáltatásba, azonban regisztráció nem feltétlenül szükséges a mobilos alkalmazás (vagy akár a webes felület) használatához.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.