Adattömörítés az androidos Mozilla Firefoxszal



|

Nem csak az Opera és Chrome képes adatforgalmat spórolni.

A mobilnet esetén minden megspórolt megabájt kincset ér, részben ezért is rendkívül népszerű az Opera és Chrome, mindkettőben aktiválható az adatforgalom tömörítése. Kevesen tudják, hogy a Mozilla Firefox használata esetén is lehetséges tömöríteni a forgalmat, köszönhetően a már jó ideje kísérleti fázisban lévő Janus bővítménynek.


Az adatforgalom-spórolás királya minden kétséget kizáróan az Opera (70+ százalék), azonban a Firefox hivatalos kiegészítőtárából telepíthető Janusszal a Firefox is képes elérni a Google Chrome 30+ százalékos megtakarítási arányát. A megspórolt adatforgalom mértékét a Janus beállítópaneljén tekinthetjük meg. Természetesen a titkosított HTTPS protokollon keresztül elért webhelyek esetében a Janus sem képes tömöríteni az adatokat.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.