Borzasztó az androidos mobilod billentyűzete?



|

A SwiftKey egy magyar nyelven is használható, alternatív klaviatúra.

Az Android gyári billentyűzetével nincs hatalmas probléma, azonban kisebb kijelzőjű készülékeken problémás lehet a használata. Szerencsére vannak alternatívák, az alapvetően ingyenes SwiftKey-t például világszerte milliók használják. A régebben teljesen fizetős szoftver nemrég az in-app vásárlásos freemium modellre állt át, azonban alapjáraton az összes funkciója elérhető, csak kinézeteket vásárolhatunk hozzá pénzért.


Az alkalmazás a Google Play Áruházból telepíthető. Az első elindítása után engedélyeznünk kell a használatát, be kell állítanunk a magyar nyelvi szótárt, a felhő alapú szolgáltatásába nem muszáj bejelentkeznünk.


A SwiftKey beállításait az ikonjára való tapintással, vagy megnyitott billentyűzet esetén a logóját tartalmazó gombra való hosszú koppintással érhetjük el. Itt módosíthatjuk többek közt a klaviatúra elrendezését is, az alkalmazás egykezes és kétkezes gépeléshez egyaránt kínál szokást igénylő, de jól működő megoldásokat.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.