Megfizethető kameramobil a ZTE Blade V2



|

13 megapixeles kamera került a négymagos és LTE-s telefonba.

Az itthon is elsősorban megfizethető okostelefonjairól ismert ZTE néhány napja csendben bejelentette az alsó-középkategóriás Blade V2 nevű mobilját. A várható árszegmenségben szokatlanul nagy felbontású kamerákkal szerelt készülék nem fogja alapjaiban megváltoztatni az efféle mobilokról kialakult képet, azonban elegánsnak tűnik a megjelenése, továbbá hardveresen jól kiegyensúlyozott. A forgalmazásának részleteiről egyelőre nincs információ.
 


Az Android 4.4 rendszerű telefonba 5 hüvelykes és 1280×720 pixeles LCD érintőkijelző került, az előlapi kamerája 5 megapixeles, a hátlapi autofókuszos és vakus szenzora pedig 13 megapixeles. A meghajtásáról négymagos és 1,4 gigahertzes processzorú – egyébként 64 bites – Qualcomm Snapdragon 410 (MSM8916) lapkakészlet gondoskodik, amelyet 1 GB RAM és 8 GB bővíthető háttértár egészít ki. A szokásos Bluetooth, Wi-Fi és HSPA trión túl a ZTE Blade V2 támogatja az LTE hálózatokat (150 / 50 Mbps) is, az akkuja 2400 milliamperes.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.