Elérhető Androidra az Adobe Lightroom



|

Sajnos Creative Cloud előfizetés kell a szoftver használatához.

Ugyan az Adobe már vagy két éve nagy erőkkel terjeszkedik a mobilokon is, azonban a vállalat elsőként mindent Apple iOS-es eszközökre tesz elérhetővé. A napokban sikerült pótolni egy komoly hiányosságot, így már Android rendszerű mobilokra is elérhető a Lightroom alkalmazás. A szoftver ugyan táblagépeken is működőképes, azonban a kezelőfelülete kis méretű telefonos kijelzőkre lett optimalizálva, a specifikusan táblagépekre szánt verzión még dolgozik a vállalat.


A rossz hír az, hogy a használatához rendelkezni kell a számítógépes Photoshop Lightroom 5 szoftverrel, továbbá valamelyik Creative Cloud előfizetéssel, bár legalább egy 30 napos próbaidőt biztosít hozzá az Adobe. Főbb funkcionalitások: a közismert formátumokban tárolt és RAW fájlok szerkeszthetősége, képjavítás a Lightroomban megszokott eszközökkel, fotók szinkronizációja más eszközökkel, gyors képmegosztás a közösségi hálózatokon.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.