Extravagáns kezdőképernyő Androidra



|

Az ingyenes T9 Launcher szokatlan, ám elegáns megoldás.

Jó hírrel szolgálhatunk az androidos mobiljuk kezdőképernyőjét unóknak, ugyanis az ingyenes T9 Launcher nevű alkalmazással pillanatok alatt feldobhatják a készülékük megjelenését. A program füles felülettel rendelkezik, oldalra húzással váltogathatunk a híváslista, alkalmazások, kezdőlap, továbbá névjegyek közt. Az érdekességét a keresési funkcionalitása adja, a telefon Home gombját megnyomva ugyanis a jó öreg T9 billentyűzet ugrik fel, amellyel szabadon kereshetünk az alkalmazások és névjegyek közt.


Az alkalmazások lap nem támogatja az egyéni elrendezést, ehelyett a programok használatának gyakorisága alapján rendezi az ikonokat. Az ikonokra hosszan tapintva feljövő környezeti menüben elrejthetjük az adott program ikonját, eltávolíthatjuk az alkalmazást, megtekinthetjük a Play Áruházas adatlapját. Az elrejtett ikonok a T9 Launcher menüjében állíthatóak vissza.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.