Hangvezérlésben erős a ZTE csúcsmobilja



|

Csak 6,9 mm vastag a Snapdragon lapkakészletes Star 2.

Mobilos téren tisztességes hajrával zárta az idei évet a ZTE, ugyanis a hét végén bemutatkozott Kínában a gyártó Star 2 mobilja. A zászlóshajó készülék Kínában 2499 jüanért került piacra, amely olyan 104 ezer forintnak felel meg; egyelőre nem tudni, hogy a telefon kapható lesz-e Magyarországon. A ZTE Star 2 legnagyobb érdekességét az offline hangvezérlése jelenti: ezzel többek közt alkalmazásokat lehet indítani és bezárni, váltogatni lehet a futó programok közt, vezérelhető a zenelejátszó, fotók készíthetőek hangutasításra.


A ZTE Star 2 fontosabb specifikációi közül kiemelendő az 5 colos és 1920×1080 pixeles érintőkijelző, az 5 / 13 megapixeles kamerák (a hátlapi autofókuszos, dupla LED-vakus), a négymagos és 2,3 gigahertzes processzorú Qualcomm Snapdragon 801 lapkakészlet, a 2 GB RAM, az LTE modem.


Az Android 4.4 rendszerű és MiFavor 3.0 kezelőfelületű telefonba 16 GB bővíthető háttértár került, az akkuja 2300 milliamperes, a vastagsága 6,9 mm.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.