Így állítsuk át a fájltársításokat Androidon



|

Mégis inkább a másik programmal szeretnénk megnyitni az állományt?

Az Android remekel az alternatívák nyújtásában, így előfordulhat, hogy idővel a fotóinkat, zenéinket vagy videóinkat már nem azzal a programmal szeretnénk alapértelmezetten megnyitni, amelyet eredetileg kiválasztottunk. Természetesen lehetőség van a fájltársítások átállítására, még ha a Google valamilyen oknál fogva kissé el is rejtette az opciót.


Íme a módszer: lépjünk be a Beállítások → Tároló → Alkalmazások menübe, majd keressük meg azt a programot, amelyhez korábban hozzátársítottuk a fájltípust. Az alkalmazás nevére koppintva megjelennek a szoftver különféle adatai, görgessünk le az „Indítás alapértelmezés szerint” részhez, majd ott válasszuk ki az „Alapértékek törlése” gombot. Ezek után ha megpróbáljuk megnyitni a kívánt típusú fájlt, akkor újból feljön majd programválasztó ablak, ahol kiválaszthatjuk a hozzárendelni kívánt alkalmazást.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.