Így játsszunk mobilon a PC-s játékainkkal



|

A KinoConsole segítségével mobilra és táblagépre streamelhetünk.

A karácsonyi pihenés idején a PC-s játékosoknak akad végre egy ki szabadidejük játszani a kedvenc címeikkel, kipróbálni a Steam leárazásai során fillérekért megvásárolt termékeket. Pont időben vált elérhetővé egy talán számukra is érdekes alkalmazás a Google Play Store-ban: a KinoConsole segítségével mobilokra és táblagépekre streamelhetőek a játékok.


Nem csak amolyan második kijelzőről van szó, ugyanis az alkalmazás virtuális kezelőszerveket is kínál, azaz konkrétan a mobil eszközön lehet játszani a játékokkal. A KinoConsole szoftvere egy Xbox 360 gamepadet emulál, amelyet az elmúlt években elérhetővé vált játékok jókora hányada támogat. Érdekes funkció, hogy ha mindent sikerült jól beállítanunk, akkor a KinoConsole androidos alkalmazásából közvetlenül elindíthatjuk a steames játékokat, még ezért sem kell a PC elé ülni. A szoftverrel nem minden játék fog megfelelően működni, de azért megérhet egy próbát.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.