Így jegyzeteljünk könnyedén Androidon



|

A Hovernote lebegő ikonja mindig elérhető a kijelzőn.

Mobilon és táblagépen körülményes jegyzetelni, kellemetlen oda-vissza váltogatni a webböngészőnk és jegyzetelőnk közt. Szerencsére az ingyenes Hovernote alkalmazással megoldhatjuk a problémát, elindítása után az alkalmazást ugyanis egy ikonná kicsinyíthetjük, amely folyamatosan megjelenik a kijelzőn. Csak tapintsunk rá, és máris folytathatjuk a munkát; ugyanezt a módszert használja a Facebook Messenger chat headje.
 


A jegyzeteinket a Hovernote kétféle módon mentheti: egyrészt sima TXT állományként a háttértárra varázsolhatja, másrészt a Dropbox felhőtárhellyel való szinkronizáció is megoldott. Természetesen a jegyzeteket megoszthatjuk a készülékünkre telepített egyéb alkalmazásokkal is. A Hovernote lebegő felülete az igényeinknek megfelelően átméretezhető.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.