Így nyissunk meg facebookos linkeket az Android böngészőjében



|

Alapértelmezetten már magában az alkalmazásban nyílnak meg a weboldalak.

Néhány hónappal ezelőtt a Facebook nem mindenki nagy örömére bevezette az androidos alkalmazásában, hogy a megosztott linkekre koppintva azok nem a telefon vagy táblagép alapértelmezett böngészőjében nyílnak meg, hanem magában a közösségi szolgáltatás kliensprogramjában. Ez akkor jelenthet problémát, ha a felhasználó szeretné magában a böngészőben könyvjelzőzni a weblapot, lévén az szinkronizál a számítógépén használt böngészőjével.


Szerencsére egyszerűen visszaállítható az eredeti állapot: a Facebook alkalmazás elindítása után koppintsunk a jobb szélső hamburger menüre, hosszas lefelé görgetés után lépjünk be az „App Settings” almenübe, majd ott pipáljuk ki az „Always open links with external browser” lehetőséget. Innentől kezdve újból az alapértelmezett böngészőben nyílnak majd meg az ismerőseink által megosztott hivatkozások.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.