Így szabjuk át radikálisan az Android megjelenését



|

Pillanatok alatt lecserélhető az Android indítóképernyője.

Idővel olyan unalmassá válhat a mobilunk vagy táblánk megjelenése, hogy már a háttérkép cseréje sem ér semmit. A mobilos operációs rendszerek közül jelenleg az Android szabható a leginkább testre, ráadásul a radikális szépészeti beavatkozásokhoz még csak rootolnunk sem kell a készülékünket, csupán egy új indítóképernyő alkalmazásra van szükségünk.


A Play Store kínálatában rengeteg „launcher” alkalmazás található, ingyenesek és fizetősök közül egyaránt válogathatunk. Ha megtaláltuk az igazit, akkor bármely más alkalmazáshoz hasonlóan csak telepítenünk kell, majd a felugró ablakban válasszuk ki, hogy azt szeretnénk használni.


Ha visszaváltanánk az alapértelmezett képernyőre (vagy átváltanánk egy másikra telepítettre), akkor látogassunk el a Beállítások → Kezdőképernyő menübe, ott válasszuk ki a másikat. Ha nem lenne ilyen menü a telefonunk szoftverében, akkor a Beállítások → Alkalmazások → [jelenlegi indítóképernyő neve] → Alapértékek törlése gombra koppintsunk. Ugyanitt szimplán el is távolíthatjuk a launchert.


(Nyitókép: Nova Launcher)

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.