Így szabjuk testre Androidon a gyorsbeállító ikonokat



|

Módosíthatóak az értesítési területen lévő kapcsolók.

Az Android 4.2 egyik felettébb hasznosabb újítását a kijelző tetejéről lehúzható Értesítési panel kapcsológombokkal való kibővítése jelentette. Ezekkel a telefon tulajdonosa gyorsan ki- és bekapcsolhat bizonyos funkciókat (például Wi-Fi, Bluetooth, repülős üzemmód), így nem kell elzarándokolni a Beállítások menübe. Egyes mobilgyártók saját szakállukra egyébként már korábban implementálták a gyorskapcsoló gombokat az értesítési felületen.


A telefon beüzemelése után az alapértelmezetten bekapcsolt gombok láthatóak a felületen, azonban módosítható a készlet: kikapcsolhatjuk a nem szükséges elemeket, bekapcsolhatjuk a fontosakat. A testre szabáshoz látogassunk el a Beállítások → Személyre szabás → Gyors beállítások menübe, majd ott a pipák állításával adjuk meg, hogy mi látszódjon a menüben.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.