Így szerezzünk be új háttérképeket Androidon



|

Nem kell manuálisan új háttérképekre vadásznunk, még erre is akadnak alkalmazások.

Az Android egyik legalapvetőbb testre szabási lehetősége a háttérkép cseréje, azonban netről gyakorta friss képeket levadászni idővel fáradságossá válik. A hátterükre gyorsan ráunók szerencséjére komplett iparág épült a probléma megoldására, a Play Áruházból rengeteg háttérképes alkalmazás érhető el, némelyikkel még csengőhangokat és játékokat is könnyedén beszerezhetünk.


Az ismertebb efféle alkalmazások közé többek közt a Zedge, HD Wallpapers for Android, 500 Firepaper, Cool Wallpapers HD, Muzei Live Wallpaper tartoznak. A kívánt alkalmazás feltelepítése után azonnal böngészhetünk a kínálatban, a programok többségében beállítható a háttérkép ciklikus cseréje is.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.