Így töltsünk le APK fájlokat a Play Áruházból



|

Kizárólag ingyenes alkalmazásokat szerezhetünk be az APK Downloaderrel.

A Google Play Áruház ingyenes alkalmazásainak beszerzése egyszerű feladat: bekapcsoljuk a mobilnetet vagy Wi-Fi-t, majd szimplán telepítjük a kliensből a kívánt alkalmazást. Sajnos előfordulhat, hogy az elmélet nem működik, hiszen valamilyen okból nem tudunk adatkapcsolatot létrehozni az androidos készüléken, vagy a Play Áruház szerint az adott program nem kompatibilis az eszközünkkel.


Erre kínál megoldást az APK Downloader portál: a segítségével letölthetjük a Play Áruházban lévő alkalmazások APK telepítőkészleteit, majd a telefonunkra vagy táblagépünkre felmásolva telepíthetjük azokat (angolosan sideloadként hivatkoznak erre az installációs formára). Fontos, hogy nem warezolásra kitalált eszközről van szó, csak és kizárólag ingyenes programokat tölthetünk le a webhellyel. A használata egyszerű, csak másoljuk a kívánt program Play Áruházas linkjét a beviteli mezőjébe.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.