Jól működik a ZTE Star II hangvezérlése



|

A CES-en személyesen is kipróbálható a gyártó felső kategóriás mobilja.

Szokásához híven a kínai ZTE is képviselteti magát a Consumer Electronics Shown-n, a vállalat a hordozható projektort és LTE hostpotot ötvöző SPRO 2-n kívül a pár hete bejelentett Star II okostelefonját is kivitte a kiállításra. A TechAdvisor munkatársainak sikerül kipróbálniuk a gyártó felső kategóriás készülékét: a kijelző szép, az Android zökkenésmentesen fut rajta. Az egyetlen kifogásuk az volt, hogy a hátlap gyűjti az ujjlenyomatokat.


A próbakör legérdekesebb állomása a ZTE Star II offline hangvezérlésének próbálgatása volt, riválisaitól ez a funkcionalitás különbözteti meg leginkább a telefont. A teszt során a készülék gond nélkül felismerte a kiadott parancsokat; olyan utasításokra kell gondolni, mint az „indíts el egy alkalmazást”, „készíts egy fotót”, „vaku kikapcsolása”.


Egy további érdekes funkcionalitásra is fény derült: fel lehet oldani a záróképernyőt hang használatával, a ZTE szerint nem egyszerű becsapni a rendszert, biztonságosan használható. A hangfelismerő kifejlesztésében az Audience és Nuance nyújtott segítséget a vállalatnak.


Egyelőre nem tudni, hogy a ZTE Star II kapható lesz-e hazánkban.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.