LTE-hotspot és projektor egyben a ZTE SPRO 2



|

6300 milliamperes akku került a hordozható kivetítőbe.

A ZTE nemrég bemutatta a második generációs okosprojektorát. A SPRO 2 névre keresztelt kütyü attól okos, hogy a belsejében okostelefonos hardver található, az Android 4.4.2 operációs rendszerének köszönhetően akár Google Play Áruházból letöltött alkalmazásokkal is bővíthető a tudása. Tartalmakat a beépített 16 GB-os háttértár, mobilhálózat, Wi-Fi, microSD kártya, USB stick vagy HDMI kábelen keresztül képes lejátszani. Az eszköz további érdekessége, hogy nyolc eszközt kiszolgálni képes 4G/LTE hotspotként is használható, konkrétan bele lehet tenni egy SIM-kártyát.


Az első generációhoz képest a termékcsalád projektor részén is reszelt a ZTE, népszerű kérésnek eleget téve az új modell 100 helyett már 200 lumen fényerővel képes vetíteni, akár 120 hüvelykes képátlóval, a natív felbontása 1280×720 pixel. A ZTE Spro 2-be 6300 milliamperes akku került, amely videolejátszás esetén olyan 3 órányi üzemidőt képes biztosítani.


Sajnos a ZTE SPRO 2 európai elérhetővé válásáról egyelőre nincs információ. Eddig nem említett specifikációk: 5 colos és 1280×720 pixeles érintőkijelző, Qualcomm Snapdragon 800 lapkakészlet, 2 GB RAM, 20 ezer órát kibíró lámpa, 550 grammos súly, 132 × 130 × 38 mm-es méret.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.