Megéri pénzt kiadni az edzett üveg kijelzővédőkre?



|

Drágábbak a kijelzőfóliáknál, ám cserébe komolyabb fizikai védelmet nyújtanak.

Az okostelefonunk kijelzőjének védelme kiemelten fontosnak tekinthető, hiszen a hétköznapok során könnyen karcossá válhat, továbbá a telefon esetleges leejtésekor megrepedhet. Szerencsére már a középkategóriában is megszokott a felsorolt problémák ellen némi védelmet nyújtó Gorilla Glass használata, ám ettől függetlenül felmerülhet, hogy talán érdemes lenne beszerezni plszban egy kijelzővédő fóliát, vagy edzett üveg védőborítást.


A kettő közti fő különbség, hogy a nagyjából 300 forinttól kapható kijelzővédő fóliák csak a karcok ellen védenek, míg az 1200 forint környékén kezdődő edzett üveg kijelzővédők már komolyabb fizikai behatások ellen is képesek védelmet nyújtani. Feltétlenül jó ötlet kiadni az extra pénzt az edzett üvegért, hiszen a mobil leejtése esetén megmentheti a csak drágán cseréltethető megjelenítőt.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.