Milyen böngészőt használjunk Androidon?



|

Körülbelül tucatnyi komolyabb alkalmazás közül válogathatunk, íme a négy legjobb.

Androidon böngészőt választani nehezebb, mint egy Windowsos számítógépen. Ez egy pozitív dolog, hiszen így mindenki megtalálhatja az ízlésének és igényeinek legjobban megfelelőt, ám a kevésbé kísérletező kedvűek számára íme egy kis induló löket: a négy legismertebb böngésző.


Google Chrome: a legtöbb új Androidos mobilon és táblagépen ez az alapértelmezett böngésző. Gyors, az Operához hasonlóan támogatja az adattömörítést (külön kell aktiválni a menüben, ezzel sok megabájtot megspórolhatunk a mobilnetezés során), azonban beépülőkkel nem bővíthető a tudása. Képes többek közt jelszavakat és könyvjelzőket szinkronizálni az egyéb platformokon futó Chrome böngészőkkel.


Opera és Firefox: mindkettő képes szinkronizálni a fent említett adatokat az asztali verziókkal. Az Opera támogatja az adattömörítést, a Firefox kiegészítőkkel bővíthető.


Dolphin Browser: a napokban nagy frissítést kapott böngésző érdekessége, hogy az összes eddig említettől eltérően képes lejátszani az Adobe Flash videókat is.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.