Mire figyeljünk a mobiltok választásánál?



|

Érdemes a boltba rohanás előtt kutakodni egy kicsit a neten.

A legtöbb telefon mellé nem csomagolnak gyári tokot, így a védelem érdekében nem árt beszerezni hozzájuk egy kijelzővédőt, és / vagy egy tokot. A tok választása egyszerűen szokott működni: berohanunk a boltba, ha pedig van megfelelő méretű, akkor veszünk egyet. Ennél érdemesebb egy kicsit alaposabbnak lenni, hiszen az internetnek köszönhetően nem csak a választék brutális, hanem az árak is kiválóak. Lehet, hogy postaköltséggel együtt is jobban járunk a netről való rendeléssel, mintha impulzívan lemennénk a sarki boltba.


Mire érdemes figyelni a választáskor? A legolcsóbb tokok csak a karcolások ellen fogják védeni a készülékünket. A víz- és ütésálló tokok jóval drágábbak, de könnyen visszahozhatják az árukat. A telefonok oldalát – és általában hátlapját – takaró „bumper” tokok nem védik betörés ellen a drágán cseréltethető kijelzőt, viszont érdekes formák és minták lehetnek rajtuk: ezek inkább a telefon cicomázására valók. Érdekes toktípus még a kinyithatós fajta, ezekkel akár a készülék asztalon való kitámasztása is megoldható.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.