Mire jó a mobilos energiabank?



|

Külső akkuval akár az erdő közepén is tölthetjük a mobilunkat.

Az okostelefonok többsége minimális használat mellett – nagyrészt csak készenléti állapotban – sem bírja tovább 3-4 napnál egy töltéssel. Ez főként a többnapos, sátorozós kirándulások esetén jelenthet óriási problémát, ilyenkor nem szeretnénk teljesen elveszíteni a kapcsolatot a külvilággal. Szerencsére van megoldás: a mobilos energiabankok lényegében külső akkumulátorként funkcionálnak, a beépített telepük kapacitásától függően akár több alkalommal is feltölthetjük velük a telefonunkat. A mobilokhoz USB kábel segítségével csatlakoztathatóak.


A hálózatról feltölthető külső akkuk nem különösebben drágák, olyan 6-7 ezer forint környékén már kaphatunk ~5000 milliamperes modelleket. Amit feltétlenül érdemes kiemelni, hogy megfizethetővé váltak a beépített napelemmel rendelkező verziók is, 15-20 ezer forint közt 2000-4000 milliamperes egységeket vehetünk; főként a rengeteget túrázóknak lehet érdemes elgondolkodniuk a felár kiadásán.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.