Nem frissülnek az androidos alkalmazásaink?



|

Manuálisan is kierőszakolható az új verziók telepítése.

Az androidos eszközeinkre elérhetővé vált programfrissítésekre általában gyorsan felhívja a figyelmünket a Play Áruház, azonban egyes esetekben akár napokon keresztül sem történik semmi. Ez kellemetlen, ha biztonsági foltozásokat, remek új funkcionalitásokat, vagy éppen stabilitási javításokat tartalmaznak a patchek. Szerencsére ha tudomásunk van az új verziók kiadásáról, akkor manuálisan is kierőszakolhatjuk a telepítésüket.


Elsőként nézzük magát a Play Áruház alkalmazást: hozzuk be a menüjét, válasszuk a Beállítások gombot, majd koppintsunk a lista alján lévő „Build verziószáma” feliratra; ennek hatására megnézi, hogy saját magából elérhető-e frissebb változat. Ha igen, akkor azonnal leszedi és telepíti az újabb változatot.
 

Play Áruház: a Build verziószáma gombra koppintva ellenőrizhető, hogy akad-e belőle frissebb változat 


Az alkalmazások bújócskát játszó frissítéseinek beszerzése sem sokkal nehezebb: lépjünk be a Play Áruház webes felületére, navigáljunk a baloldali sávon lévő Alkalmazásaim menübe, telepítsük onnan a frissítést. Ha valamiért ez nem sikerülne, akkor megpróbálhatjuk a szokásos módon eltávolítani és újratelepíteni a frissítendő programokat.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.