Paperama: trükkös dolog papírt hajtogatni



|

A mobilos játék trükkjeit akár a valós életben is kamatoztathatjuk.

Tapasztalataink szerint a játékok ritkán szórakoztatóak és tanulságosak egyszerre, elvétve adnak át a valós életben is használható tudást. A szabályt erősítő egyik kivétel az in-app vásárlásokkal megtámogatott Paperama. A free-to-play androidos címben „papírlapokat” kell egy meghatározott formára hajtogatnunk, méghozzá meghatározott számú lépésben.


Ez elsőre nem hangzik túl bonyolult feladatnak, azonban néhány pálya után rájövünk, hogy a Paperama mutat némi hasonlatosságot a mindig népszerű Sokobannal, ugyanis mindkettő esetében a megfelelő műveleti sorrend megtalálása jelenti a kihívást. Az alkalmazás a Play Áruházból érhető el, a letöltési mérete 30 megabájt (utólag átmozgatható az SD kártyára), minimum Android 2.3.3 operációs rendszer szükséges a futtatásához.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.