Zseblámpát a mobilból két gombnyomással



|

A ClickLight alkalmazással gyorsan fényt gerjeszthetünk a vaksötétben.

A legolcsóbb androidos mobiloktól eltekintve már jó ideje minden készüléken az alapfelszereltség része a hátlapi kamera melletti vaku, azonban az esetek többségében ezt fotózás helyett inkább zseblámpaként használjuk. Némelyik készülék már előtelepítetten rendelkezik valamilyen zseblámpa alkalmazással, azonban ha erre nem gondolt volna a mobilunk gyártója, akkor érdemes kipróbálni a ClickLight programot.


A szoftver telepítése után pillanatok alatt aktiválható a vaku, csak duplán le kell nyomnunk a bekapcsológombot, alapértelmezett beállítások mellett 0.6 másodperc áll rendelkezésre. Az időtartam természetesen manuálisan módosítható. Sajnos az ingyenes verzióban nem állítható be, hogy bizonyos idő elteltével automatikusan kikapcsoljon a vaku: a hasznosnak tűnő funkcionalitást egy 300 forintos in-app vásárlással oldhatják fel a mobilozók. A Clicklight 661 KB méretű, minimum Android 3.0 rendszert igényel.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.