750 Mbps router otthonra



|

Nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a nagy sávszélességű, többfunkciós otthoni Wi-Fi hálózatért.

A multimédiás szolgáltatások iránt megnövekedett fogyasztói igények valljuk be, rendesen kihívás elé állítják a hálózati gyártókat. Az otthonokban használt kütyük száma fokozatosan nő, ezeknek az eszközöknek a gyorsabb összekötése a fejlesztések fókuszpontjává váltak. Az otthoni felhasználásra szánt routerek piaca folyamatosan bővül és egyre fejlettebb funkciók beépítésével igyekeznek megnyerni a gyártók a fogyasztókat.


A ZyXEL NBG6515-ös modellje azoknak lehet jó választás, akik a megnövekedett számú okos eszközeikhez keresnek ideális, otthoni hálózatot. Nem elég ugyanis, ha megvan az okostévé, a játékkonzol vagy a médiaszerver, a gyors adatátvitel biztosításához és a teljes szórakozási élmény eléréséhez a hálózat többi eszközének is magas szintű teljesítményt kell nyújtania.


A tajvani gyártó routere akár 750 Mbps adatátviteli sebességet ígér, szélesebb hatótávolságot és kétsávos támogatást is biztosít. Ezzel a teljesítménnyel már valóban fennakadás nélkül élvezhetőek a legnagyobb felbontású tartalmak, mint például a HD filmek is.


NBG6515 Simultaneous Dual-Band Wireless AC750 Gigabit Router egyszerre képes megosztani, tárolni és továbbítani a legnagyobb felbontású adatokat. Duális antennájával egyszerre használja a 2.4 GHz és 5 GHz sávokat, amivel a Wi-Fi adatátviteli sebességet is képes akár 750 Mbps-ig emelni, és hibamentesen közvetíteni a HD videókat vagy az online játékokat.


Habár a számítástechnikai szaküzletek polcai jelenleg tele vannak 802.11ac kompatibilis eszközökkel, nagy részük nem integrálható a már meglévő, korábbi rendszert használó otthoni hálózatokba. Az NBG6515 kompatibilis a 802.11n (vagy még régebbi) rendszerekkel is, átmenetet képezve a korábbi és a jelenlegi leggyorsabb hálózatok között.


A modell támogatja a fájlcserét az USB háttértárolókon keresztül is. A router egyik fontos funkciója továbbá, hogy szükséges esetén átalakítható hozzáférési ponttá, így sokkal több funkcióra felhasználható, mint egy hagyományos, korábbi verziójú eszköz.


Az eszközt bruttó 17990 Ft-ért kínálja a ZyXEL.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.