A konnektor és az Extender menti meg a jelerősséget



|

Gyakran probléma az egyenletes Wi-Fi jelerősség kialakítása a lakásban. Szerencsére ma már jóval több eszközt bevethetünk ilyenkor, mint akárcsak pár évvel ezelőtt.

A gyártók közül a tajvani ZyXEL az egyik, aki kiemelten foglalkozik a jelerősítők és jeltovábbítók fejlesztésével. Ennek köszönhetően palettájuk is elég széles, így érdemes lehet körülnézni a kínálatukban, ha valaki erősítené otthon a Wi-Fi jelet.


Egyik legújabb megoldásuk, a WRE2206 Range Extender segítségével a lakásban akár 30%-kal nőhetnek a lefedett területek. A készülék két lépésben, egyszerűen telepíthető, és érezhetően javítja a jelerősséget a lakás minden pontján. Elődjeihez képest erősebb teljesítményt ígér és felhasználóbarátabb kialakítást kapott.


A konnektorba helyezést követően a készüléken, illetve a routeren vagy Access Pointon található WPS gomb megnyomása után azonnal működésbe lép.  A készülék optimális beállításához az eszközön találtható egy, a jelerősséget folyamatosan mérő LED gyűrű nyújt segítséget. Így egyszerűen kideríthető, hova érdemes helyezni az Extender-t.


A LED gyűrű jobb oldalán elhelyezett mutatók emellett az éppen csatlakoztatott eszközök számát is kijelzik. A teljesítmény folyamatos javítását a firmware frissítések segítik. Az eszköz alján lévő Ethernet port a vezetékes és vezeték nélküli eszközök csatlakozását irányítja. A port használatával minden kompatibilis eszköz csatlakoztatható az otthoni hálózathoz, beleértve a játékkonzolokat, okostévéket vagy set top boxokat is.


A WRE2206 modell tehát a telepítés után egyszerűen menedzselhető, az egyenletes csatlakozást pedig a lakás legtöbb szegletében, hosszú távon biztosítja.


Az eszköz bruttó ajánlott fogyasztói ára: 13 990 Ft.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.