Bemutatkozik a ZyXEL kisvállalkozásoknak készült átjárója



|

A csúcstechnológiás LTE a multi-WAN feladatátvételnek köszönhetően folyamatos, ultragyors kapcsolódást biztosít

A hálózati szolgáltatások egyre fontosabbá válnak a kisvállalkozások életében is, akik így kihasználhatják az egyszerű kommunikáció és a hatékony szolgáltatások előnyeit. A ZyXEL SBG3600-N széria az a "multi-WAN átjáró", amely képes gyors internet-kapcsolódást biztosítani az üzleti felhasználóknak. Az eszközben található VDSL2/ADSL2+ funkcióknak, az SFP interfésszel rendelkező egy Gigabites Ethernet WAN-nak és a beépített LTE modulnak köszönhetően ezek a készülékek rugalmas és többszörös WAN-kapcsolódási lehetőséget nyújtanak, hogy képesek legyenek megfelelni a különböző internet csatlakozási módoknak. Emellett a legjobb hálózati teljesítményt nyújtják a kisvállalkozások számára, hogy azok sikereket érhessenek el.


Multi-WAN kapcsolódás terhelés-elosztással és feladatátvétellel

Az ZyXEL SBG3600-N széria többszörös WAN interfésszel rendelkezik, többek között LTE, DSL, fiber és Gigabit Ethernet kapcsolódásokhoz, a terhelés-elosztás érdekében illetve biztonsági tartalékként. A szolgáltatók így mindössze egy dobozba zárva, rugalmas módon nyújthatják a legmagasabb szintű WAN szolgáltatásokat a kisvállalkozások számára, hogy üzletmenetük zavartalan lehessen. A több WAN bemenet közti terhelés-elosztás és feladatátvétel mechanizmusoknak köszönhetően az eszköz maximális WAN stabilitást garantál a létfontosságú internet-alapú alkalmazások számára, egyúttal kihasználva az integrált sávszélesség előnyét is.


Magas rendelkezésre állás 3G-vel és LTE mobil WAN-nal erősítve

Az infrastruktúra karbantartásából adódó nehézségek sávszakadást okozhatnak a vezetékes kapcsolatokban, amely komoly problémákhoz vezethet. A ZyXEL SBG3600-N szériába egy LTE modul is bekerült, amelynek segítségével a WAN kapcsolódás könnyen és dinamikusan átállítható DSL-ről vagy Ethernetről LTE WAN-ra, biztonsági tartalék megoldásként, amikor szükség van rá. A 3G USB kulcs támogatásával az SBG3600-N széria képes kihasználni a 3G WAN biztonsági tartalék előnyeit, ami garantálja a stabil hálózati működéshez szükséges magas rendelkezésre állást.


Magasabb sávszélesség és rugalmas tartomány

A fejlett VDSL2/ADSL2+ kapcsolatnak és a kettős Ethernet WAN funkcióknak köszönhetően a szolgáltatók növelhetik a sávszélességet és javíthatják a lefedettséget. A meglévő réz vonalak lehetővé teszik, hogy a VDSL2/ADSL2+ kapcsolat előnyeit kihasználva a szolgáltatók ne csak a meglévő előfizetőiknek kínálhassanak nagyobb sebességű kapcsolatot, hanem jobb ügyfélélményt nyújthassanak azoknak is, akik távolabb helyezkednek el az elosztó központtól, azáltal hogy stabil és megfelelő sávszélességet kaphatnak a távolságtól függetlenül. Mindemellett az optikai vezetékes vonalak esetében a ZyXEL SBG3600-N széria SFP interfészen keresztül is képes kapcsolódni a Fiber Ethernethez, méghozzá sokkal nagyobb távolságok esetében is, mint a Gigabites hálózatok, de egyszerűen összekapcsolhatók más Ethernet WAN eszközökkel is egy új optikai kábel lefektetésének további költsége nélkül.


Magas szintű biztonság

Az ACL szabályok, az SPI, illetve a DoS és DDoS támadások alapján a ZyXEL SBG3600-N széria a védelem legelső lépcsőjeként szolgál a hekkerek, hálózati behatolók és egyéb veszélyes fenyegetésekkel szemben. A beállítható DMZ szintén egy olyan előny, amely amellett, hogy rugalmasabbá teszi a hozzáférést, megelőzi a bizalmas adatokra irányuló külső támadásokat.
Csúcsteljesítmény a vezeték nélküli 802.11n szabvánnyal


A beépített 802.11n technológiának köszönhetően a ZyXEL SBG3600-N széria a legmegfelelőbb megoldás azok számára, akik kiemelkedő biztonságot, sebességet és lefedettséget keresnek. A többszörös SSID lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy a személyzeti és a vendég felhasználók esetében elválasszák a nyilvános internet elérést a cég magánhálózatától, megvédve így az érzékeny adatokat. Ezekkel a tulajdonságokkal a magas minőségű Wi-Fi hozzáférés biztosítása mellett az eszköz arra is képes, hogy a cég megoszthassa a vezeték nélküli kapcsolódását a biztonsági intézkedések veszélyeztetése nélkül. Mindemellett a ZyXEL SBG3600-N szériát úgy tervezték, hogy a Wi-Fi hálózatukat kiépítő vagy kiterjesztő kisvállalkozások számára egyszerű legyen annak telepítése és kezelése. Az SBG3600-N átjáró beépített WLAN kontroller funkcióján keresztül akár 10 Wi-Fi hozzáférési pontot is képes kezelni; ezáltal a kisvállalkozások gyorsan és rugalmasan tudnak alkalmazkodni, a Wi-Fi-hez kapcsolódó egyre növekvő elvárásoknak megfelelően.


Biztonságos, megbízható VPN kapcsolódás

A ZyXEL SBG3600-N széria segítségével a kisvállalkozások stabil VPN kapcsolatot alakíthatnak ki partnereikkel és egyéb irodáikkal; a mindig úton lévők és az otthonról a cég hálózatán keresztül dolgozók pedig az IPsec, a L2TP vagy a PPTP VPN kapcsolódási lehetőségeket is használhatják a vállalati hálózatok biztonságos eléréséhez anélkül, hogy VPN szoftvert kellene telepíteni a számítógépükre. A VPN HA funkció a magas szintű rendelkezésre állást biztosítja, így a VPN kapcsolat mindig elérhető a zavartalan üzletmenet érdekében.


Zárt hálózat menedzsment

A ZyXEL SBG3600-N szériában elérhető a kétszintű belépési jogosultság, amellyel elkülöníthetőek egymástól a különböző felhasználói csoportok; az internet-szolgáltatók ugyancsak meghatározhatnak szabványokat a korlátozott hozzáférésekhez, így azok könnyen kezelhetőek az integrált felhasználói profil adatbázisban. A készülék a TR-069 szabványt és az egyszerűbb hálózati menedzsment protokollokat is kezeli, a szolgáltatók így távoli eszközkezelési feladatokat is elláthatnak.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.