Egyszerűen használható vezeték nélküli adaptert keresel?



|

A ZyXEL kétsávos, vezeték nélküli NWD6505 USB-adaptere a 802.11ac-s szabványt is támogatja.

Nem csak utazások és nyaralások során jönnek jól a praktikus és egyszerű megoldások, van, hogy a hétköznapok során is tökéletesen megfelelőnek bizonyulnak. Egy könnyen használható vezeték nélküli USB-adapter éppen ilyen, ha WiFi-használatról beszélünk. 

A stabil vezeték nélküli kapcsolódást például választható kétsávos működéssel segíti az AC600-as ZyXEL NWD6505, amely két belső antennával rendelkezik. 

A 2,4 GHz-es sávon 150 Mbps-os adatátviteli sebességre képes az adapter, míg az 5 GHz-es sávon 433 Mbps-ot tud. A megfelelő sebesség biztosítása mellett a 802.11n-es routerekkel és hozzáférési pontokkal szintén együtt tud működni. 5 GHz-en a 802.11ac-s szabványt is támogatja az adapter. 

Az 5 GHz-es sáv ideális a médiaközpontú alkalmazásokhoz és tartalmakhoz, tehát leginkább a videók streamelésekor és az online játékoknál lehet tapasztalni az előnyeit. A 2,4 GHz-es sáv internetezéshez és VoIP jellegű megoldásokhoz is jól használható. 

Az egyszerű, de biztonságos telepítést segíti a WPS funkció, amelynek hála összesen egy külön fizikai gombot kell megnyomni - a biztonságos vezeték nélküli hálózat máris összeáll. 

A ZyXEL adaptere igazán könnyen hordozható, amit a kompakt méreteinek és a könnyű kialakításának köszönhet. Az 58 x 21 x 11 milliméteres és csupán 8 grammos NWD6505 remek választás azoknak, akik sokat utaznak vagy ingáznak, elvégre nem kell nehéz kiegészítőt cipelniük. Elegendő továbbá csak bedugni egy USB portba az adaptert, a hálózati sebesség egyből jobb lesz. Az ideális elhelyezés érdekében egy hosszabbító kábel is jár az NWD6505-höz, amely egyébként hozzávetőleg 8000 - 9000 forintért vihető. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.