Felturbózza a WiFi-hálózatodat a ZyXEL Armor X1



|

A ZyXEL WAP6806 Armor X1 egy kétsávos, gigabites hozzáférési pont.

Nehéz lenne olyan felhasználót találni, aki tökéletesen elégedett az otthonában lévő vezeték nélküli hálózat lefedettségével és teljesítményével. Idővel a szolgáltatótól kapott vagy a régebbi routert használók is eljutnak arra a pontra, hogy fejlesszék a WiFi-hálózatot. 

Erre több megoldás is van, ugyanakkor sok esetben nem az a legjobb, ha egyetlen új, méregdrága útválasztót vetünk be. Adott esetben sokkal jobb egy hozzáférési pont, mint például a ZyXEL WAP6806 Armor X1. 

Az Armor X1 ráadásul nem csak hozzáférési pontként használható, ugyanis jelerősítőként és vezeték nélküli kliensként is funkcionál. Gyakorlatilag mindegy, hogy a ház felső szintjére vinnénk gyors internetkapcsolatot, a meglévő WiFi lefedettségét növelnénk meg vagy a médiaeszközöket használnánk routeres, vezeték nélküli kapcsolattal. A szükséges üzemmódot az eaZy123 beállításvarázslóval adhatjuk meg, vagyis a konfiguráció több, mint egyszerű. 

Az eszköz támogatja a 802.11ac-s szabványt, továbbá kétsávos, tehát a 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es sávban is használható. Range üzemmódban az előbbi tartományra koncentrál a jobb lefedettségért, míg a Speed módban a hálózatigényes megoldásokat és a streamelést helyezi előtérbe, 5 GHz-en. 

A ZyXEL Armor X1 kedvező tulajdonságai közé tartozik az eszköz formája is, amely gyakorlatilag bármelyik lakásban megállja a helyét, és bárhol elhelyezhető - könyvek között, az asztalon, vagy éppen a tévé mellett. 

Az sincs gondban, akinek vezetékes kapcsolatra van szüksége - az Armor X1 négy darab gigabites Ethernet porttal rendelkezik, így bármilyen otthoni eszközt ki tud szolgálni. 

A ZyXEL AC2100-as hozzáférési pontja 31 990 forintért vásárolható meg. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.